Brazilska umjetnička izložba promovira i normalizira pedofiliju na odvratan način

activistmom

Nedavno nas je kontaktirala bivša brazilska majka koja je bila ogorčena zbog izložbe “umjetnosti” koja je sadržavala kontakt između mladih djevojaka i golih muškaraca.

Slike koje je ona poslala, od djevojčica koje dodiruju i drže ruke s odraslim, potpuno golim čovjekom, vrlo su uznemirujuće, ali umjetnik i muzej koji je domaćin jednostavno brišu cijeli incident kao “umjetnost”.

Dovoljno je da su web stranice na engleskom jeziku podigle priču da je MAM, muzej umjetnosti u Sao Paulu, bio domaćin izložbe koja je sadržavala golog čovjeka na podu, pozivajući gledatelje da “međusobno” pomiču svoje tijelo u različite pozicije.

Izložba je također navodno prikazana na Institutu Goethe u Bahia. Jedan video, četverogodišnje djevojčice, ohrabreno da se približi čovjeku, leži na leđima i pomiče nogu, kruži na društvenim medijima. Vidjet ćete da je djevojka visoko uočena od strane odraslih promatrača nakon što je puzala natrag na svoje sjedalo u mnoštvu. (Napomena: ovdje ne uključujemo niti jedan videozapis jer sadrže mušku golotinju s punom prednjom stranom) Muzej tvrdi da nije bilo erotike u izvedbi i da je djevojka sudjelovala s pristankom svojih roditelja.

“Izvedba je bila u zatvorenoj sesiji za goste. Djevojčica je bila s majkom koja je također umjetnica, “rekao je muzej o incidentu, prema Daily Mailu. “Njezina je kći zatražila ulazak u emisiju nakon što joj je dano objašnjenje o tome što sadrži.” “Dijete je htio sudjelovati i pod vodstvom i nadzorom svoje majke, ona se vidi na svim četvrtinama oko umjetničkog golog tijela, bez ikakve neugodnosti ili averzije”, nastavili su. “Ovaj je rad autorizirala muzej, a ne o erotici i ne uključuje nikakav erotski sadržaj”, dodali su. To su laži, stvarno. Ako gledate videozapis, možete vidjeti da se djevojka osjeća čudno i nervozno. Ona ima četiri godine. Odgovornost je odraslih osoba u svom životu da je zaštite! Muzej je zapravo smatrao da je to razumno objašnjenje da je željela ući u sobu i vidjeti samu izložbu. Da je htjela piti alkohol, hoće li je pustiti? To je nepristojna izloženost i zlostavljanje maloljetnicima. Mnogi se Brazilci osjećaju na isti način. Prema Daily Mailu, nekoliko skupina poziva da umjetnik i muzej budu progonjeni, rekavši da izložba “potiče pedofiliju”, a nema ništa od “erotika”, “pornografije”, “odvratnosti”, “neprihvatljivosti” i stavlja “dijete pod rizik”. Nisu u krivu!

Ovo je očito trend u Brazilu iu cijelom svijetu. Prošle godine shvatio sam da se u mojoj zemlji događa nešto vrlo čudno, uključujući i liberale i LGBT program, a cilj su bila djeca. Ta me perspektiva uplašila. Kao brazilska mama, s 15-godišnjakinjom i vrlo zabrinuta za budućnost i budućnost druge djece i tinejdžera, počela sam tražiti odgovore na ovo pitanje: zašto LGBT / liberali / globalisti pokušavaju tako teško poremetiti djetinjstvo, krvarenje dječaka i osnaživanje djevojaka? Dakle, gledao se u filozofiju, antropologiju, psihologiju, psihijatriju i povijest i otkrio mnoge veze vezane za Kritičku teoriju, razvijenu u Frankfurtskoj školi. Nakon toga sam počeo istraživati ​​Facebook stranice u inozemstvu kako bih vidio jesu li se i one strašne stvari s djecom dogodile.

Bio sam jako šokiran,  potvrđujem da, zlo se raširilo posvuda. Ovo je globalni problem, a onaj koji nema ništa protiv demonske sheme da izbaci muškarce, eliminira djetinjstvo i uništi obiteljsku jedinicu i s njom, sve vrline i moralu. Uronimo u zastrašujuća vremena, ali više nego ikada, moramo biti svjetlo svijeta i otkriti ta zla događanja prije nego što bude prekasno!

izvor:activistmom.com
Facebook Comments