GOOGLEOVE NOVE SLUŠALICE MOGU PREVODITI GOVOR NA 40 JEZIKA Nadaju se da će time ugroziti Appleovu dominaciju na tržištu bežičnih slušalica

Business Insider

Google je tijekom prezentacije u San Franciscu koja se održala u četvrtak predstavio Google Pixel Buds, pametne bežične slušalice s Google Asistentom, piše Consequence of Sound.

Želeći ugroziti Appleovu dominacija na tržištu bežičnih slušalica, Google je slušalice Pixel Buds opremio s mogućnošću prijevoda 40 različitih jezika u pravom vremenu.

Slušalice Pixel Buds moći će raditi pet sati na jednom punjenju, a budući da dolaze s posebnom kutijicom za punjenje, vrijeme rada se može povećati na nešto manje od 24 sata.

Yahoo

Pixel Buds bit će dostupne u tri neobično nazvane boje – nekako plavoj, samo crnoj i očito bijeloj – a koštat će 159 dolara. Slušalice se mogu naručiti već danas, a svi koji ih kupe dobit će ih u studenom.

Mogućnost prevođenja u pravom vremenu zvuči zaista impresivno, međutim postavlja se pitanje kako će ta mogućnost funkcionirati na bučnim ulicama.

izvor: jutarnji.hr
Facebook Comments