Otrovan izumitelj automobila koji za gorivo koristi vodu

collective-evolution

Izumitelj automobila koji za gorivo koristi vodu tetura po restoranu uzvikujući ‘OTROVALI SU ME’.

Znate li da su vozila na vodu već dugi niz godina prisutna? Ako ne, onda je to vjerojatno zato što ta tema nikad nije bila prisutna u medijima. Čudno, izumitelji takvog fascinantnog rada izgleda kao da su bili onemogućeni od daljnjeg napretka ili su pak umirali u prilično bizarnim situacijama.

IZUMITELJ AUTA NA VODU UBIJEN:

Stanley Meyer, jedan od izumitelja, bio je odgovoran za izradu gadgeta za koji se vjeruje da može pogoniti automobil samo na vodi.
To je dokazano je da automobil kad je opremljen takvim gadgetom ima sposobnost da proputuje cijeli SAD na mizernih 22 galona vode. Izumitelj je naglasio da su voda iz slavine ili slana voda održive opcije kao gorivo motora. Stanley Meyer bio je uvjeren da je njegovo djelo prepoznato od strane drugih institucija, budući da je dobio zanimanje iz Pentagona, pa čak i činjenice da je dobio počast za njegov rad. Isto tako, britanski Advanced Energy Institute poslao je izaslanika da “malo istražuje”. Kasnije su to i potvrdili tako što su rekli:

 

“Nedavno smo poslali izaslanstvo kako bismo svjedočili Stanovu izumu, kako bismo ga stvarno procijenili. Ovo je jedan od najvažnijih izuma ovog stoljeća.

“Na žalost, bez njegovog znanja, isti ljudi koji su ga kao procijenjivali ustvari doveli su ga do njegova tajanstvenog pada”.

Stanley Meyeru život je stavljen na čekanje kada je jedan dan bio na večeri sa svojim bratom (blizancem) i nekoliko belgijskih investitora. Svrha večere bila je proslava njihovog rada, vozilo koje radi na vodu, je patentirano.

Sve je bilo dobro, to jest sve dok Meyer nije popio čašu soka od brusnice.

Odjednom, se počeo gušiti, primio se za vrat i zateturao iz restorana. Dok je umirao u bratovim rukama, posljednje riječi su mu bile: “Oni su me otrovali.”

Iako je uzrok smrti službeno bio klasificiran kao aneurizma u mozgu, nevjerojatno je sumnjivo da su njegove smrtne riječi bile “Oni su me otrovali”. Razmislite o tome. Meyerovo vozilo koje radi na vodi moglo bi biti ogromna prepreka za profitnu maržu naftne industrije. Međutim, može li doista biti da korporacije u naftnoj industriji mogu biti toliko hladne da čine sve što je potrebno da bi se uklonila ova potencijalna prijetnja?

Jedno je sigurno, veliki su igrači bili jako zainteresirani za Meyerov rad. Ulaganja i ugled bili su dobiveni od svih velikih naftnih tvrtki, do investicijskih tvrtki, a čak i same vlade. Na kraju, Stanley je dobio ogromnu ponudu za svoj patent, milijardu dolara. Ipak, on ih je proslijedio, kao glavni razlog za njegov razvoj vozila koji vozi na vodu, tako da velike naftne tvrtke i države prestanu biti u mogućnosti iskoristiti prednosti potrošača. Ipak, to se, nažalost, nikad nije dogodilo, i kao što znamo, cijene nafte i plina od tada su poskočile dok se vodeno vozilo nije stavilo na tržište. Stanley je bila rijetka osoba, jedan od onih koji su htjeli istinski osvijestiti svijet kroz svoj rad. A onda se pitate zašto mediji nisu pružili nikakvu pokrivenost o njegovoj smrti ili njegovu radu!

Ali postoji način da pomognemo, da zaustavimo ovu korupciju ukorijenjenu u sustavu. Podijelite ovu priču koju su uvelike utišale velike korporacije. Ako želimo svijet s besplatnom energijom, moramo podržati ljude poput Stanley Meyera, koji tvrde: “Ako se ja i vi možemo zajedno složiti oko nečega, niti jedna politička institucija, niti jedna multinacionalistička skupina ne bi mogla to poraziti.”

 

izvor: disclose.tv
Facebook Comments